Mooimaker Marja

‘Het zijn gewoon kleine kunstwerkjes die we hier maken’

Ik heb nog nooit een dag gehad dat ik geen zin had om naar mijn werk te gaan. Leuke collega’s. Gezelligheid. Professionaliteit. En dan samen de schouders eronder zetten.

Het zijn gewoon kleine kunstwerkjes die we hier maken. Dat we rechtstreeks op het product drukken dat is voor veel mensen niet bekend. Men denkt al gauw aan een etiket als je zegt dat we cosmeticaproducten bedrukken.

We zijn ook elke keer aan het vernieuwen en ontdekken. Proberen met alles een streepje voor te blijven. Want als we het doen, dan doen we het goed. We houden niet van het halve werk.

Tot het uiterste gaan en eruit halen wat erin zit.
Wat mooi is, wat goed is, wat functioneel is, maar ook zo duurzaam mogelijk. Daar kan je niet meer omheen. En als ik dan zie hoe je dat kan invullen en hoe mooi het dan is. Geweldig dat wij als bedrijf daar een bijdrage aan kunnen leveren.

Duurzaamheid is vooruitdenken. Dat is onze kracht.
En dat zie je overal wel in terug. In de hele bouw. Maar ook in de manier waarop we de dingen doen. We proberen dat steeds meer aan te brengen binnen het bedrijf.

In elke winkel zie je wel wat staan of liggen wat hier vandaan komt. Dat merkte ik in het begin toen ik hier kwam werken. Dan liep ik een winkel in en zag ik alleen maar producten die hier waren bedrukt.
Dat is wel heel erg leuk!
Dat maakt me trots.

MARJA MELENHORST – Controller