Over ténax

Uw product moet in het oog springen en de kwaliteit waar u voor staat zichtbaar maken. U zoekt dan ook een betrouwbare partner op het gebied van bedrukken die kwaliteit garandeert, grote aantallen kan verwerken en komt met innovatieve oplossingen. ténax is deze partner.

Wij zijn een gezond en innovatief familiebedrijf, sinds de jaren ’70 toonaangevend op het gebied van zeefdruk en tegenwoordig ook in foliedruk en digitale druk. Wij bedrukken uw verpakkingsmateriaal in alle denkbare vormen, aantallen, materialen en kleuren.

Dankzij innovatieve machines en technieken garanderen wij al jarenlang de beste kwaliteit, lossen wij de meest ingewikkelde druksituaties op en bieden we u een totaalpakket in het bedrukken van verpakkingsmaterialen.

ténax maakt indruk, zodat u indruk kunt maken.

background Created with Sketch.
een stukje

Historie

Waar ténax in 1974 startte met het bedrukken van stickers en reclameborden, is het familiebedrijf al sinds 1986 gespecialiseerd in het bedrukken van verpakkingsmaterialen. Al snel werd ténax een toonaangevende zeefdrukkerij die waar kon maken wat andere drukkerijen niet lukte. Het implementeren van innovatieve machines en technieken is dan ook onze sleutel tot succes. Momenteel staat de tweede generatie aan het roer en hebben wij onze nieuwe, moderne en duurzame fabriek betrokken.

Over tenax

Stel uw vraag