Gewoon doorgaan en niet bang zijn

NICK DELISSEN – Grondlegger TENAX

Een familiebedrijf

We zijn een familiebedrijf van vakidioten. In de jaren ’70 begon Nick het bedrijf dat nu TENAX is. Op een zolderkamer in Ommen bedrukte hij stickers en shirts, met een precisie en werklust van jewelste. Beetje bij beetje, en met vallen en opstaan groeide TENAX. En wat begon op een zolderkamer is nu het grootste bedrijf in de branche. Klanten en leveranciers zijn soms al bij ons vanaf het begin. Je doet het samen, en samen komen we (heel) ver.

WAT VINDEN ONZE PARTNERS

We hebben klanten en leveranciers gevraagd wat ze van ons vinden. Want dat lijkt ons minstens zo belangrijk als dat wat we zelf te vertellen hebben. Lees hoe bijvoorbeeld Novio, onze oudste relatie, over ons denkt. Of hoe een klant als Rituals de samenwerking ervaart.

WAT WE IN HUIS HEBBEN

We hebben een hoop in huis. Een machinepark en opslag van ruim 10.000 m2 groot, bijvoorbeeld. Wij draaien zeefdruk, foliedruk en digitale druk en een gloednieuwe metalliseer- en laklijn. We kunnen technieken met elkaar combineren zoals geen ander in onze branche dat kan, en opschalen met iedere marktbeweging mee.