Goed is voor ons niet goed genoeg

Expertise

Wij leveren verpakkingen die gezien worden en merken definiëren. Dat maakt dat we veel werken voor de cosmeticabranche. Maar ook de food industrie en farmacie weten TENAX te vinden. Onze productielijn is compleet; niets is onmogelijk. Is er geen machine in huis die de klus kan klaren? Dan laten we die bouwen. Moet de productie plotseling worden opgeschaald? Gaan we regelen. 

Dat is geen mooipraterij; dat is hoe we werken.

WAT JIJ BEDENKT, KUNNEN WIJ MAKEN

Wij bedrukken deze materialen in iedere denkbare vorm, en we combineren technieken voor een verbluffend resultaat.

Kunststof

Aluminium

Glas

DE PRACHTIGE FLESSEN VAN RITUALS, DIE BEDRUKKEN WIJ

Rituals is een sterk merk met een herkenbare, luxe uitstraling. Zij hebben een naam hoog te houden en verwachten het beste. Daarom werken ze met TENAX.

WIJ WERKEN SAMEN MET KLANTEN VAN CONCEPT TOT LEVERING

Artwork

Een ontwerp kan niet worden uitgevoerd zonder artwork. Een design omzetten naar een productieplan is een vak apart en onze expertise. Onze ervaren DTP’ers en grafisch vormgevers kunnen de vertaalslag maken die het ontwerp klaar maakt voor productie.

Tooling

Tooling, of ‘machine tooling’, is het proces waar de machine en de onderdelen gereed worden gemaakt voor het specifieke drukwerk.

Printing

Het uitvoeren van het drukwerk, waarbij de kwaliteitscontrole continu plaatsvindt. Zowel met het oog als met hoogtechnische camerainspectie. Zo is iedere verpakking perfect, tot op de millimeter.

Fulfillment

We kunnen logistiek een hoop zorgen uit handen nemen door orderafhandeling, verpakking en verzending te realiseren.

Warehousing

We zijn ingericht op de veilige opslag van grote hoeveelheden verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. We hebben, zeker in ons nieuwe pand, een hoeveelheid ruimte waar je u tegen zegt.

Transport

We leveren wereldwijd, veilig en betrouwbaar. Want wat mooi is moet mooi blijven, ook onderweg.

ONZE INNOVATIEVE DRUK-TECHNIEKEN

Iedere opdracht is uniek en vereist een passende druktechniek. Dit is precisiewerk. Daarom hebben we een deel van de machines zelf ontwikkeld.

Zeefdruk

Foliedruk

Digitale druk

Metalliseren en lakken

Capaciteit

TENAX is gebouwd op het verwerken van grote en kleine orders, maar blinkt ook uit in het snel en flexibel kunnen opschalen. Komt de zomer vroeg? Is blauwe mascara opeens weer helemaal je-van-het? Moet de alcohol in je bier ineens in flesjes als handontsmetter omdat er een pandemie uitbreekt? Wij kunnen bijzonder snel schakelen en opschalen. Daar zijn we niet alleen op ingericht; we hebben ook een sterk netwerk met toeleveranciers waar we op kunnen bouwen.