Cindy Lee van Rituals

Innovatie is heel belangrijk voor ons merk en daar hoort een bepaalde uitstraling bij. Alhoewel TENAX geen directe partner is voor Rituals, zijn we zelf ook regelmatig in Ommen te vinden voor het final afstemmen van colourmatches en/of het ontwikkelen van een compleet new design. We zijn altijd van harte welkom bij TENAX en zij nemen echt de tijd voor ons als wij op locatie zijn.

Wij merken dit o.a. aan het feit dat Mike en Rik-Jan meestal aan tafel zitten als wij er zijn, om tot de perfecte resultaten te komen voor onze luxe producten. Zo zorgt TENAX ervoor dat wij het pand pas verlaten als zij en wij tevreden zijn over de uitkomst. Dit betekent dat TENAX bijvoorbeeld een dag of een paar dagen achter elkaar machines dient stil te leggen als onderdeel van hun service naar ons toe. Dus kan je nagaan hoeveel tijd ze daarin investeren om het helemaal perfect te maken.

Het team binnen TENAX begrijpt de Rituals design standaarden en dit merk je aan onze producten die wij wereldwijd, maandelijks op de markt introduceren en verkopen. Ze zijn de experts op het gebied van bedrukken en werken met volle passie aan onze producten.

Sustainability is één van de belangrijke onderdelen binnen de samenwerking tussen Rituals en haar zakelijke partners. TENAX blijft niet achter op dit stuk en is binnen korte tijd naar een CO2-neutrale productiefaciliteit gegaan en biedt daarnaast ook werkgelegenheid voor de regio.

Inmiddels ben ik 8 jaar werkzaam binnen Rituals en de service die wij krijgen vanuit TENAX heb ik altijd als positief ervaren! Uitdagingen gaat TENAX graag met ons aan. TENAX verrast niet alleen in het eindresultaat, maar ook in het bedrukkingsproces, de investeringen die ze doen en het vooruitdenken. En hier inspireren ze Rituals mee.