Mooimaker Frank

MOOIE DINGEN MAKEN, DAAR STAP IK FLUITEND MIJN BED VOOR UIT

Ik ben een tevredenheidssteller. Hou van tevreden klanten. Collega’s die lachen. Ik mag af en toe wel eens wat kort door de bocht gaan, maar in het algemeen ben ik een pleaser.

Mijn werkt draait om zo min mogelijk klachten krijgen. Dat lukt mij vrij goed en als het soms even niet gaat… dan vind ik dat best moeilijk.

Op het moment dat ik hier ’s morgens binnenstap is het volle bak ervoor gaan. Dingen die onmogelijk lijken toch mogelijk maken. Op de meest creatieve manier. Waar anderen waarschijnlijk zouden zeggen; ‘Deze laat ik even aan mij voorbijgaan.’ Gaan we hier door. Dat zit nou eenmaal in ons DNA.

Wij maken geen vlakke, platte bedrukkingen. Nee, wij moeten altijd de meest complexe vormen bedrukken. Conische producten, cilindrische producten. Oppervlaktes bedrukken die in de basis gemaakt zijn om onbedrukbaar te zijn. Dat zijn uitdagingen die we hier elke dag aangaan.

Daar kun je niet in stil blijven staan. Je moet altijd vooruitdenken. Want wat nu onze meest innovatieve, complexe machine is en we net geïnstalleerd hebben, kan binnenkort alweer ingehaald worden door een nieuwe techniek.

FRANK NOUWEN – Quality Manager & Control