Mooimaker Mike

‘ALS HET PLAN NIET WERKT, VERANDER DAN HET PLAN, MAAR NOOIT HET DOEL’

TENAX is de rode draad in mijn leven. Ik ga een keer een stapje links en weer een stapje rechts, maar uiteindelijk is dit het pad wat ik volg.

Ik loop hier alweer zo’n 25 jaar rond en ben mede-eigenaar van dit prachtige bedrijf. Een familiebedrijf, van mijn vader overgenomen. Mijn vaders passie is mijn passie geworden.

Het ruikt hier niet zoals in een drukkerij. Het ziet er niet uit als een drukkerij. Maar we zijn echt een verpakkings-veredelaar. En we werken alleen met schone inkttechnieken.

Sustainability is in de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Ook voor ons. Met name bij onze nieuwbouw hebben we met de architect, installateurs en allerhande bedrijven gekeken naar wat wij kunnen bijdragen om de toekomst voor iedereen na ons iets beter te maken. Uiteindelijk hebben we hier een energieneutraal pand neergezet. Met een GPR-classificering van boven de 8,5. Dat is voor Nederlandse begrippen echt heel hoog.

Nee zeggen dat doen we hier niet. Als we het niet kunnen op het moment en we zien er wel mogelijkheden toe. Dan gaan we het ontwikkelen, bedenken of als het moet zelfs bouwen. Het gaat gewoon gerealiseerd worden. Hoe dan ook.

Kijk, een machine kopen dat is eigenlijk het makkelijkste van het hele verhaal. Maar om daar een mooi en bijzonder product af te krijgen, daar heb je skills voor nodig. Vakmanschap en ervaring. Nou ja, dat hebben we al sinds 1974.

MIKE DELISSEN – Managing Director