Heb jij een oog voor detail en ga je met grote nauwkeurigheid te werk? Wellicht bij jij dan de quality assistent die we zoeken. Als quality assisten bij Tenax ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op alle bewerkingen en deelbewerkingen binnen (een deel van de) productie. Je signaleert de afwijkingen en neemt besluiten op basis van de vooraf opgestelde richtlijnen. Jij bent de specialist en deelt je kennis met operators om samen te zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit! 

Quality assistent

32 tot 40 uren per week | m/v

Wat ga je doen?

Je bent samen met het kwaliteitsteam verantwoordelijk voor de hoogst mogelijke kwaliteit van onze bedrukkingen. Dit doe je door assistentie te verlenen op het gebied van kwaliteitscontroles en doet steekproefcontroles bij de verschillende machines. Je voert ingangs- en uitgangscontroles en legt je waarnemingen digitaal vast via onze interne systemen. 

Dit verwachten we van jou: 

 • Controlerondes: op elke draaiende machines worden kwaliteitscontroles gedaan op producten aan de hand van een vooraf opgestelde procedure. Je houdt het proces in de gaten en bent continu met operators in contact over het verloop van het proces. Ook draag je kennis over kwaliteit over op de operators. 
 • Steekproef controles: naast de controlerondes controleer je steekproefsgewijs producten van de band en reeds verpakte producten. Hierbij controleer je of de producten binnen de gemaakte kwaliteitseisen vallen. Wanneer het product meer ga je over tot actie in overleg met de quality supervisor. 
 • Bereikbaarheid: je bent aanspreekpunt voor kwaliteit gerelateerde vragen vanuit de productie. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de visuele controle en meerdere functionele controles. Verder communiceer en rapporteer je afwijkingen met de quality supervisor en schakel je voor aanpassingen aan de machine met de technische dienst. 
 • Lijnvrijgave: Je assisteert de quality supervisor bij lijnvrijgaves van nieuwe en herhaalproducten. 

Dit krijg je van ons

 • Een goed salaris van €2500,- tot €3100,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • De kans om alles te leren op het gebied van kwaliteit.  
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen (op fulltime basis).
 • Werken in een gezellig team waarin we op successen proosten tijdens de TENAX-feesten! 

Over jou

 • Minimaal MBO werk en denkniveau en/of passende kennis. 
 • Je voert je taken gestructureerd en planmatig uit met een grote nauwkeurigheid. 
 • Je bent accuraat en hebt oog voor detail. 
 • Je vindt het leuk om veel met verschillende collega’s te werken maar vind het ook geen probleem om zelfstandig je weg te gaan.
 • Je durft initiatief te nemen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
 • Je kan goed kennis overdragen en kan op een opbouwende manier feedback geven.

Werken bij TENAX

In ons nieuwe en duurzame pand verwerken wij elke dag orders voor grote klanten met meer dan 60 machines en meer dan 125 collega’s. Door de jaren heen zijn we gegroeid, met vallen en opstaan, tot het grootste bedrijf in onze branche. Wij staan ervoor dat we door fouten maken leren, en dat doen we samen. Ondanks dat we in de afgelopen jaren flink gegroeid zijn blijft TENAX een familiebedrijf. Binnen TENAX heerst dan ook een informele en open werksfeer waar voor iedereen de deur altijd open staat. 

Word jij onze nieuwe quality assistent? Solliciteer dan nu via de knop hieronder of stuur je CV en een korte motivatie naar ikwerk@tenax.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie? Stuur dan een WhatsApp-berichtje of bel naar +31682755497 (Myrthe de Lange, corporate recruiter TENAX).

Wij doen onze werving zelf, acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.