Mooie dingen maken, daar houden we van. En met mooi bedoelen we niet alleen dat het er mooi uitziet, maar ook dat het mooi is gemaakt. Kwaliteit. Op de millimeter nauwkeurig. En misschien nog wel veel belangrijker dan dat, met de meest duurzame materialen. Die bijdragen aan een schonere wereld. Wij zijn de MOOIMAKERS.

Wil je werken bij één van de grootste speciaal drukkerijen van Europa? In een nieuw en duurzaam pand? Met meer dan 60 machines? En de leukste collega’s? Dat kan! Ben jij die allround medewerker technische dienst dan zien we je snel voor een kennismaking.

Medewerker Technische Dienst

Fulltime (40 uren per week) | m/v

Wil je werken bij één van de grootste speciaal drukkerijen van Europa? In een nieuw en duurzaam pand? Met meer dan 60 machines? En de leukste collega’s? Dat kan! Ben jij die allround medewerker technische dienst dan zien we je snel voor een kennismaking.

TENAX heeft ambitie. Wij zijn een organisatie die sterk groeit en succesvol uitbreidt in onze bedrijfsactiviteiten. Dat willen wij graag samen mét jou verder realiseren. Voor deze functie zoeken wij een nieuwe collega die een kei is op technisch gebied, flexibel, nauwkeurig en gestructureerd kan werken, een logisch denkniveau heeft en zich bewust is van zijn verantwoordelijkheid.

Over de positie:
Door de enorme groei van klanten, orders en aantallen breiden we ons machinepark uit. En meer machines betekent meer werk voor de technische dienst. Met jou als nieuwe collega, kunnen we dat goed aan. Samen met het team van de technische dienst zorg je ervoor dat onze machines optimaal draaien. Jouw taken zijn:

  • Je bent voornamelijk bezig met het onderhouden, ombouwen en repareren van de drukmachines volgens planning (mechanisch, elektrotechnisch maar ook steeds meer geautomatiseerd en gerobotiseerd). Dat doe je zelfstandig en je bent daarbij creatief in het bedenken van oplossingen.
  • Je koppelt ook regelmatig terug over de vorderingen van je werk en meldt het als je klaar bent met een klus. Jouw communicatie is belangrijk voor de voortgang van het proces, de inzet van personeel en de aantallen die we produceren.
  • Gedurende je werkdag word je regelmatig gebeld door collega’s omdat er storingen zijn aan de machines en dat zijn situaties die vaak voorrang hebben op het werk waar je mee bezig bent. Je schat zelf in waar de prioriteiten liggen, gaat aan de slag met de machine met de meeste urgentie en laat dit ook weten aan de planning. Je bent dan niet van je stuk gebracht en houdt goed overzicht.

Over jou:
Naast je enorme werklust en brede technische kennis, is jouw flexibiliteit groot. Wij veranderen en vernieuwen veel en je vindt het echt leuk om hierin mee te gaan. Netjes, gestructureerd en veilig werken is belangrijk en verwachten we ook van je. Je vindt elk technisch probleem een uitdaging en lost het, soms onder tijdsdruk, tot volle tevredenheid op.

In het kort:

  • ervaring met elektrotechnische en mechanische onderhoudswerkzaamheden en goed met geautomatiseerde systemen (MBO-niveau);
  • zelfstandig storingen oplossen;
  • stressbestendig, veiligheidsbewust en communicatief vaardig (goed in Nederlands en Engels);
  • praktisch, gestructureerd en collegiaal.

Daarnaast dien je te beschikken over de volgende competenties: gedreven, leergierig en nieuwsgierig, gedisciplineerd en goed overzicht houden bij het stellen van prioriteiten.

Ons aanbod:
TENAX biedt op technisch gebied een uitdagende, veelzijdige en afwisselende functie in een groeiende en ondernemende organisatie. Je komt te werken in een organisatie met ongeveer 110 enthousiaste en hardwerkende collega’s in de prachtige nieuwe en duurzame fabriek op de Rotbrink in Ommen. In onze organisatie heerst een platte organisatiestructuur met korte lijnen en een open en informele bedrijfscultuur. Je past goed in onze organisatie wanneer je van humor en gezelligheid houdt, maar tegelijkertijd van hard werken, in een dynamische werkomgeving waar snel geschakeld moet worden en elke dag weer anders is. Feedback krijg en geef je.

Het betreft een functie die fulltime ingevuld wordt: 40 uur, verdeeld over 5 dagen (maandag t/m vrijdag). Verder bieden we je een goed beloningspakket, een marktconform salaris en overige secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling conform de CAO Grafimedia.

Over ons:
Met een modern machinepark van een hoog kwaliteitsniveau zijn wij toonaangevend op het gebied van zeef-, digitaal- en foliedruk. Daarnaast hebben we een metalliseer- en laklijn. Dankzij continue innovatie en onze meer dan vijfenveertig jaar ervaring bieden wij een totaaloplossing voor de verpakkingsindustrie die uniek is. Door alle ontwikkelingen en innovaties op de voet te volgen lossen wij echt bedrukkingsproblemen op. Samen met de klant, de intermediair, de kunststoffabrikant en de vormgever brengen we de specifieke vraag in kaart en onderzoeken we de mogelijkheden. We passen regelmatig machines aan voor unieke drukorders. Juist bij het oplossen van ogenschijnlijke onmogelijkheden zijn wij op ons best.

We realiseren daarmee prachtige verpakkingsproducten voor de cosmeticabranche. Daarom heten we ook de MOOIMAKERS. De cosmeticabranche onderscheidt zich van andere branches, vanwege de hoge kwaliteitseisen die er aan de bedrukking gesteld worden. Naast de cosmeticabranche, bedrukken wij ook voor de food industrie en farmacie. Duurzaamheid is een belangrijk thema in de gehele bedrijfsvoering van TENAX. 

Interesse?
Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je kunt, maar vooral ook waarom je bij ons wilt werken. Graag ontvangen we daarom een motivatie en een korte cv! En we maken graag kennis met je. Neem contact op met ons.